SKINBOOSTER BEHANDLING, REVIVE

Smuk hud – helt uden filter

En skinbooster behandling er en helt unik behandling, som også kaldes hudforyngelseskuren, det gør den fordi den forebygger fremkomsten af alderstegn og skaber ungdommelig glød ved hjælp af øjeblikkelig intensiv fugt indefra og en let fylde. Behandlingen er for dig, der gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en hudforbedrende Skin Booster.

Revive Skin Booster er for dig, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men ønsker at forbedre din hudoverflade og fremhæve dine træk på en naturlig og nænsom måde.

Hvordan virker BELOTERO Revive?

Behandlingen fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilføres huden let fylde, der naturligt fremhæver din huds udstråling. Med Revive genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

Hvor ofte skal jeg behandles?

Vi anbefaler tre behandlinger med fire ugers mellemrum, for optimalt resultat. Dog vil du kunne opleve en forandring efter første behandling. Det nødvendige antal afhænger af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med din behandler, så du får det resultat, du drømmer om.

Kom ind til en snak omkring dine ønsker

Jeg tager altid en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger, både ved den gratis konsultation, som skal ske minimum 48 timer før behandling, og til selve behandlingen