FILLER - JUVEDERM / BELOTERO

Hvis du gerne vil forbedre dit udseende med et fuldstændig naturligt stof, som giver et synligt, langtidsholdbart og æstetisk smukt resultat, så er restylane noget for dig.

Uanset om du ønsker fastere definerede konturer, fyldigere læber eller glattere ansigtslinjer, kan filler få det bedste frem i dig – øjeblikkeligt og naturligt.

Desuden giver filler fleksibilitet. Du kan vælge at få en enkel behandling, f.eks. på læberne. Eller du kan få gjort læberne fyldigere og linjerne glattet ud – i samme behandling. Da virkningen af filler aftager med tiden, har du frihed til at gøre, hvad du vil, når du vil. Du kan altid kontrollere dit udseende – det er det gode ved filler.

Naturlig indefra filler er en krystalklar gelform af hyaluronsyre, en substans, der forekommer naturligt af kroppen. Hyaluronsyre indeholder vand, hydrerer og giver volumen til huden. Når vi bliver ældre, reduceres produktionen af naturlig hyaluronsyre. En enkel injektion med filler erstatter det mistede volumen og forbedrer dit udseende ved at skærpe din profil, skabe fyldigere læber og udglatter linjer og rynker.
Filler tilfører din hud volumen og efterlader alligevel dit ansigt med et naturligt udtryk. Filler er ikke permanent og absorberes i løbet af et stykke tid. Det betyder, at du kan vælge, hvornår du ønsker yderligere behandling for at bevare effekten.

Naturlig udefra Du kan få en filler-behandling på mindre tid, end en frokostpause tager, og derefter fortsætte med det, du var i gang med. Der skal ikke tages prøver på forhånd, og du kan se resultatet med det samme. Effekten vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Filter holdbarhed afhænger af personen og det sted, der har fået behandling.

Siden starten i 1996 er produkterne blevet anvendt sikkert i over 2 millioner behandlinger i mere end 70 lande over hele verden – så du kan være forvisset om, produktet er sikkert og gennemprøvet.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen i gennem.