HÅRFJERNING

- Smid alle hårfjerningsmidler ud!
Fjern dine uønskede hår hvor på kroppen, du ønsker det.

HVAD ER ELLIPSE?
Ellipse er en videreudvikling af de oprindelige hårfjerningslaser. Ellipse udsender en kort impuls af et meget intenst lys indenfor det synlige lysspektrum. Foreløbige videnskabelige undersøgelser viser, at ellipse er mere effektiv og mere hudvenlig end de klassiske laser, som har været anvendt.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING MED ELLIPSE?
Ellipse behandlingen er skånsom og foregår ved brug af lys. Lysstrålen føres frem til huden via et ca. 1 x 5 cm glaskrystal. Krystallet placeres på huden i en kold og klar gel. Alle hår som er i vækstfase, og som er indenfor området, påvirkes af lyset og vil enten kunne trækkes ud eller vil selv falde ud efter 10-20 dage. Hele området med generende hårvækst behandles hver gang.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?
Alle behårede områder kan behandles fx overlæbe, hage, armhule, bikiniline, ryg, bryst, ben, hals osv.

GØR BEHANDLINGEN ONDT?
Lysimpuslerne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man føle en varm fornemmelse, som hvis man har fået for meget sol. Det vil forsvinde et par timer efter behandlingen.

For at opnå det fulde udbytte af en ellipse behandling skal man undgå at bruge andre hårfjerningsmidler en måned før behandling, man kan barbere hårene væk. Kommer du i medicin behandling - hormon behandling senere i livet kan dette påvirke hår dannelsen - hvor ved nye hår bliver dannet. Disse hår kan du få fjernet ved at få nye ellipse behandlinger.

Mænd danner typisk flere hår end kvinder og vi kan derfor ikke kalde deres hårfjerning for permanent - der kan komme nye hår frem. Dog langt fra samme mængde som ved behandlingens start, derfor kan det være nødvendigt at give behandling senere på de områder hvor der er kommet nye hår.

Som ved en plastik kirurgisk behandling - hænge øjenlåg opereres væk, men alderen stopper ikke. Hvilket kan betyde, det kan være nødvendig at gentage behandling igen mange år efter.

MULIGE BIVIRKNINGER AF BEHANDLINGEN?
Behandlingen kan give en brændende fornemmelse og rødme i huden omkring hårsækkene svarende til den effekt, man får af for meget sol. Selvom det forekommer yderst sjældent, kan IPL forårsage let forbrænding eller blistre i overhuden. Hvis anvisninger om solbeskyttelse (SPF 20) ikke følges eller, hvis der behandles på et solbrændt område, kan hyper eller hypopigmentering opstå i det behandlede område. Fejlpigmentering er midlertidig og går normalt væk indenfor 3 til 6 måneder. Det forekommer, at hårene kommer igen eller omdannes til lette dun i form af vellus hår.

EFTERBEHANDLING?
Alle former for solbadning og eksponering af huden over for sol i de næste 2 måneder bør undgås. Minimum faktor SPF 20 eller mere bør anvendes for at beskytte det behandlede område. Ellipse Light er den eneste maskine på markedet med klinisk dokumentation og derfor giver vi resultatgaranti.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen i gennem.