Fire & Ice ansigtsbehandling ( “The Red Carpet Treatment” )

Den populære frugtsyrebehandling alle elsker

Med Fire & Ice frugtsyrebehandling får du en skøn følelse af ægte velvære og et synligt resultat

Fire & Ice ansigtsbehandlingen fra iS Clinical, det eksklusive Cosmeceutical brand fra Amerikanske Innovative Skincare, er en effektiv frugtsyre behandling, som er målrettet til at fjerne døde hudceller og hurtigt og sikkert at oppudse huden. Den reducerer de fine linjer og rynker, samtidig med at den udglatter, blødgører og fremmer cellefornyelsen. Fire & Ice er kendt som ”The Red Carpet Treatment”, da mange kendte får behandlingen som en del af deres forberedelse til de glamourøse events og premiere på den røde løber. Brugere af iS Clinical tæller bl.a.: Beyoncé, Halle Berry og Oprah Winfrey.
Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er en kombination af to terapeutiske masker, der komplementeres af en unik kombination af serumer og cremer, som alle er udviklet af iS CLINICAL.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen har tre stadier

Først afrenses huden med CLEANSING COMPLEX. Derefter påføres den kraftfulde og dybderensende INTENSIVE RESURFACING MASQUE, der også stimulerer sanserne med en mild duft af kanel. Den efterfølges af en kølende, effektiv og beroligende mild maske, REJVENATING MASQUE som har en let duft af pebermynte. Til slut påføres eksklusiv og lækker fugtgivende creme fra iS Clinical.
Efter din behandling:
Efter behandlingen vil hudens overflad føles blød og glat. Det er helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødmen i huden, det aftager i løbet af et par timer. Det kan anbefales ikke at bruge andre cremer eller makeup resten af dagen. Det anbefales ligeledes at holde sig ude af solen i 4 uger efter behandlingen, eller som minimum at bruge solcreme med høj solfaktor.

Hovedingredienser

INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18%), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt.
REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt.